مدیریت امور پردیس های استان همدان

کمیته تغذیه دانشگاه فرهنگیان همدان برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان همدان، کمیته تغذیه استان با موضوع بررسی برنامه غذایی ایام امتحانات در سالن ملاصداری ساختمان مدیرت امور پردیس های همدان تشکیل گردید.

حسن کاشی، معاون هماهنگی دانشگاه فرهنگیان همدان، اعیاد قربان و غدیر و ایام با شکوه و سراسر جشن و سرور امامت و ولایت را تبریک گفته و سلامتی و بهروزی امت اسلامی را در سراسر جهان از خداوند متعال خواستار شد.

معاون هماهنگی استان در ادامه بیان داشت: تقویت برنامه غذایی دانشجویان در ایام امتحانات باید به گونه ای باشد که تا حد امکان مشکلات و کمبودها در این حوزه کاهش یابد.

وی در ادامه به کیفیت طبخ و توزیع غذا اشاره و عنوان نمود: باید تلاش گردد در ایام امتحانات کیفیت مواد اولیه افزایش یافته و کیفیت طبخ غذا نیز با حضور سر آشپز ها در هر وعده غذایی به بالاترین سطح رسیده و در حوزه توزیع نیز دقت بیشتری معمول گردد تا موجبات آسایش و آرامش دانشجویان در این ایام فراهم گردد.