با برنامه ریزی معاونت دانشجویی، به میزبانی دانشگاه فرهنگیان همدان برگزار شد
مراسم افتتاحیه دوره کشوری بالندگی و دانش افزایی رابطان سامانه اتوماسیون تغذیه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان همدان، مراسم افتتاحیه دوره کشوری بالندگی و دانش افزایی رابطان سامانه اتوماسیون تغذیه، به میزبانی پریس شهید مقصودی، از تاریخ 20 شهریورماه 1402 آغاز و رابطان کشوری این سامانه با متد جدید و کار با سامانه، تحت آموزش های لازم قرار می گیرند.
در این دوره کشوری که با برنامه ریزی معاونت دانشجویی سازمان مرکزی و به میزبانی استان همدان تدارک دیده شده، اهداف و برنامه ریزی های لازم جهت آغاز سالتحصیلی با هدف کیفیت بخشی دنبال و دو نفر از شرکت پشتیبانی سامانه فوق، جهت ارائه آموزش های لازم در همدان حضور به هم رساندند.
مراسم افتتاحیه این رویداد با پیام و سخنرانی برخط دکتر وحید عالمیان معاون دانشجویی سازمان مرکزی آغاز و با تاکید بر رضایتمندی دانشجو معلمان ادامه یافت. دکتر عالمیان یادآور شد: تامین مواد اولیه با کیفیت و طبخ صحیح اگر با پشتیبانی صحیح و همراه با نظم و برنامه ریزی باشد؛ قطعا ثمرات خوبی را به دنبال خواهد داشت. وی با قدردانی از میزبانی استان همدان، پرهیز از اسراف و تطابق برنامه را گوشزد و بر همفکری بیشتر و تضارب آرا بین مجموعه صف و ستاد تاکید کرد.
حسن کاشی معاون هماهنگی مدیریت امور پردیس های استان همدان نیز در سخنانی ضمن خیرمقدم، حضور میهمانان و پذیرایی از همکاران استان های مختلف و مجموعه معاونت دانشجویی را افتخاری برای استان دانست و اظهار داشت: امیدواریم این حضور و همفکری سبب بروز اتفاقات مثبت و ارتقاء جایگاه غذایی و سبد تغذیه دانشجو معلمان گردد و این امر همواره بر رشد تمام شاخص ها تاثیر گذار خواهد بود. وی با اشاره به یک نکته فنی، عدم تطابق آمار در سامانه و بحث حضور دانشجو معلمان را یادآوری و خواستار رفع این مشکل در صیانت از بیت المال شد.
دکتر حیدری مدیرکل امور دانشجویی سازمان مرکزی نیز در سخنانی، ضمن ابراز خرسندی از حضور در همدان، این استان را از استان های خوب و پیشرو در اصول غذایی و انبارداری معرفی کرد و اظهار داشت: تغذیه سالم از بدو خلقت مورد تاکید بوده و دین مبین اسلام تنها دینی است که برای این موضوع برنامه دارد؛ زیرا برای سلامت جسم و روان اهمیت قائل است. وی رضایتمندی دانشجومعلمان از خدمات رفاهی را وابسته به رضایت از غذا دانست و افزود: ارائه تسهیلات به موقع آن چیزی است که وظیفه همه ی ماست و با نگاه علمی به هرم غذایی می توانیم، تسهیل گر باشیم. وی با تاکید بر عدم اسراف، بیان کرد: این عمل، رذیله ای است که باید با رویکرد تربیتی آن را رفع کنیم؛ لذا دانشجو معلم باید به آن آگاه باشد و ما در این مسیر هم باید گام برداریم. دکتر حیدری ارجحیت نگاه تربیتی را بر نگاه خدماتی تشریح کرد و یادآور شد: برای طبخ غذا سن، جنسیت و وضعیت فیزیولوزیکی را در نظر بگیرید و در برنامه ریزی ها لحاظ کنید؛ زیرا امکان شکل گیری نارضایتی بروی این سه مولفه نهفته بوده و با آن رابطه مستقیم دارد. مدیرکل امور دانشجویی سازمان مرکزی ایجاد فرم نظرخواهی و نظرسنجی بروی سامانه اتوماسیون تغذیه را مور تاکید قرار داد و یادآور شد: از ظرفیت دانشجو معلمان استفاده شود و در امور مشارکت داشته باشند و این یعنی کسب مهارت معلمی؛ تصمیم گیری صحیح و تکیه بر تعقل و تضارب آراء از دیگر مواردی بود که دکتر حیدری به آنها اشاره کرد.
پخش کلیپ های متنوع، اجرای گروه سرود نورالمهدی، قرائت فاتحه بر مزار شهید گمنام، گشت و بازدید از باغ موزه دفاع مقدس و برپایی کلاس های آموزشی در دو سایت مجزا برای آقایان و خانم ها از دیگر برنامه هایی است که در این دوره برنامه ریزی و اجرا می گردد.